Groei Kindercoaching – Kindercoach Utrecht

Het is eindelijk zover, Groei Kindercoaching, dé kindercoach in Utrecht is een feit!

Afgelopen zomer rondde ik mijn opleiding tot Kindercoach af. Na 5 jaar logopedist te zijn, leek me het een mooie stap om naast logopedie nu ook kindercoaching te gaan doen. Als logopedist ben ik elke dag met kinderen bezig, ik heb dan ook veel ervaring met het werken met kinderen. Ik zie kinderen met  met leerproblemen zoals lees- en schrijfproblemen, dyslexie of AD(H)D, maar ook kinderen met autisme of een hoorstoornis. Ik ben ervan overtuigd dat het welzijn van kinderen essentieel om een ander probleem aan te pakken. Vandaar deze stap naar mijn eigen praktijk in Utrecht als kindercoach!

Mijn Visie en Missie

Mijn passie is werken met kinderen. Ze zijn puur en eerlijk, en als ik ergens niet tegen kan is het kinderleed. Ik ben van mening dat kinderen het recht hebben op een ongecompliceerde jeugd. Wanneer er iets naars gebeurt waar zij geen invloed op uit kunnen oefenen, hebben zij het recht op goede hulp en begeleiding. Ook door mijn eigen ervaringen in mijn jeugd, zie ik het als mijn taak om kinderen die emotioneel vastlopen te begeleiden.

Groei Kindercoaching begeleidt kinderen met het uiten van hun emoties,  zodat zij deze beter leren reguleren en weer lekker in hun vel komen te zitten, zonder een langdurende trajecten in te gaan.

Voor wie?

Groei Kindercoaching is er voor alle kinderen in Utrecht en omgeving in de leeftijd van 4 – 18 jaar. Bent u als ouder ongerust over het gedrag van uw kind en heeft u het zelf al geprobeerd op te lossen? Maar u komt er niet uit? Dan is kindercoaching iets voor u. Kijk hier voor mijn werkwijze. Ook wanneer uw kind vastloopt met leren, kan ik uw kind begeleiden.

De praktijk

Ik ben als kindercoach gevestigd in Utrecht, in de wijk Lombok (Groeneweg 61), maar kom ook graag bij u thuis. Mijn idee daarachter is dat kinderen zich in hun eigen veilige omgeving eerder durven te laten zien. Snuffel gerust even rond op de site. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten en samen een mooi traject in te gaan.

Dus maak vanaf nu een afspraak voor een gratis, vrijblijvende intake bij Groei Kindercoaching, dé Kindercoach in Utrecht!

Kindercoach in Utrecht

Fiene van Dam – Kindercoach

Laat een reactie achter